Hirdetés

John Malkovich új filmjét csak 100 év múlva mutatják be

|

Hirdetés

John Malkovich és Robert Rodriguez közös filmjét, a 100 Years-t 2115. november 18-án fogják bemutatni. Ízlelgessétek csak ezt a mondatot és próbáljatok nem kiakadni azon, hogy a hírt olvasók közül valószínűleg már egyikőnk sem fogja megérni ezt a premiert, vagyis azt sem fogjuk tudni, hogy végül hogy sikerült. Kis megnyugvást hozhat talán a tudat, hogy a stáb sem. A 100 Years egy hosszútávú promóció keretén belül jött létre, amely a száz éves, márkás Louis XIII konyakot hivatott reklámozni. A konyak gyártója kereste meg Malkovichot egy ötlettel, de a konkrétumok még váratnak magukra. Rodriguezék három kedvcsinálót is kiadtak a projekttel kapcsolatban, amik nem valódi előzetesek, csupán különböző ábrázolások arra, hogy milyen lesz a világ 100 év múlva. Az első egy high-tech jövőt vázol fel, a második a 40-es és 50-es évek stílusát idézi meg, míg a harmadik a "vissza a természethez" témát képviseli: https://www.youtube.com/watch?v=T1ka20sR-o8 https://www.youtube.com/watch?v=4NYEj7A5w2U https://www.youtube.com/watch?v=NqMKrFFvR00 Az io9 információi szerint a filmet elzárták egy egy időzáras biztonsági széfbe, amely csakis a premier előtt fog kinyílni. A Louis XIII kiküldött 1000 fémjegyet, amikkel a befolyásos emberek leszármazottjai megtekinthetik majd a 100 Years-t száz év múlva - és a tervek szerint csakis ők láthatják majd. Baromság, ugye? Szerintünk is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.