Hirdetés

Egy hajszálon múlik az X-akták visszatérése

|

Hirdetés

Januárban számoltunk be róla, hogy a Fox csatorna két fejese, Dana Walden és Gary Newman szerint hamarosan a végső fázisába érnek az X-akták körüli tárgyalások és nem csak a két főszereplőt alakító David Duchovny és Gillian Anderson térhetnek vissza, hanem a sorozat atyja, Chris Carter is. A TV Wise most ennél egy kicsit többet is tud: állítólag már csak egy hajszál választja el őket attól, hogy berendeljék az új X-akták sorozat első két évadát, amelyekben a honlap forrásai szerint kevesebb mint tíz epizód várható szezononként. Ők is megerősítették a korábbi híreszteléseket, miszerint Duchovny és Anderson aláírnak az említett évadokra: mindketten ráérnek a nyáron és a producerek a spekulációk alapján erre az időszakra tervezik az első évad forgatását. A TV Wise úgy tudja, hogy Carter is a fedélzeten van, ő fogja írni az új X-akták sorozatot és részt vesz benne úgy is, mint executive producer. A következő hetekben valószínűleg többet is megtudunk majd a stábról és a pontos részletekről, addig is áruljátok el nekünk az alábbiakban: örültök a hírnek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.