Hirdetés

Egy ideig még ne számítsunk új Rozsomákra

|

Habár Hugh Jackman már letette az adamantium karmokat, a stúdió nem sieti el a színész pótlását.

Hirdetés

Az idén bemutatott Logannel méltó búcsút vett Hugh Jackman attól a karaktertől, aki végigkísérte az utóbbi közel húsz évben. Színész és szerep ritkán olvad ennyire tökéletesen össze, mint Jackman és Rozsomák esetében, de tudjuk jól, hogy a hollywoodi gépezet nem áll le és előbb-utóbb valaki más lép bele az öngyógyító mutáns csizmájába. De úgy fest, hogy inkább utóbb lesz az, mint előbb, legalábbis Hutch Parker producer ezen a véleményen van.

Hirdetés

Parker, aki a Logan mellett más X-Men mozikon is dolgozott a ScreenRant-nek adott interjút, amely során az elkerülhetetlennek tűnő újraválogatás kérdése is felmerült. Viszont a várttal szemben Parker nagyon is határozatlannak mutatkozott ezzel kapcsolatban.

"Úgy vélem, hogy jelenleg más karakterekre kell fókuszálnunk. Szerintem mindnyájunkban van egy darabka, ami úgy érzi, hogy Hugh alakítása Loganként az egyedüli és igazi megformálása a karakternek. És azt hiszem mindnyájan hezitálunk egy kicsit a reboot hallatán. Szóval egyelőre arra öszpontosítunk, hogy mennyi felfedezni valót tartogat még az [X-Men] Univerzum. Különösen most, hogy láthattunk néhány merész megoldást, lehetőségünk van új dolgokat felfedezni és különböző műfajokat belekeverni a képregényes filmekbe. Ilyen volt a Galaxis Őrzői, ami szerintem kivételes példa erre. De természetesen ott van a Deadpool és most a Logan is. Szerintem egyre több ezekhez hasonlóval találkozhatunk majd."

Valóban nehéz lenne bárki mást látni Rozsomák bőrében, így a legjobb megoldás tényleg az lehet, ha hagyják néhány évig pihenni a karaktert. Parkernek pedig abban szintén igaza van, hogy az X-Men Univerzum hatalmas, Deadpool-al pedig még több ajtót nyitottak meg. Az utóbbi két évtizedben rendesen kivesézték az eredeti bandát így éppen ideje új karakterek és új történetek felé venni az irányt. Hogy még egy utolsó szót ejtsünk Rozsomák újracastingolásáról, a stúdió olyannyira tiszteletben tartja mindazt, amit Hugh Jackman a karakterért tett, hogy a színésznek beleszólása lesz abba, hogy ki lesz az új Logan. Persze reméljük, erre tényleg nem kerül sor még jó néhány évig.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.