Hirdetés

Egy japán sztár is csatlakozott a Ghost in the Shell filmhez

|

Hirdetés

Takeshi Kitano, becenevén Beat Takeshi, Japán egyik legnagyobb sztárja is szerepel Scarlett Johansson készülő filmjében, a Ghost in a Shell filmváltozatában, amit a Disney helyett a Paramount filmesít meg. Ez már csak azért is dicséretes, mert a jövőben játszódó thriller alapja egy rendkívül népszerű japán képregény, amelyet animációs formában már feldolgoztak. Takeshi a rendőrfőnököt fogja alakítani, akinek Scarlett karaktere a beosztottja. A színésznő egy olyan kiborg rendőrt alakít, akinek hackerek felkutatása és elfogása a specialitása. Takeshi legutóbb 21 éve játszott hollywoodi filmben, mégpedig Keanu Reeves oldalán a Johnny Mnemonic - A jövő szökevénye című sci-fi thrillerben.

kitano718
A Ghost in the Shell 2017. márciusában jelenhet meg hazánkban. /UIP-Duna Film/
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.