Hirdetés

Assassin's Creed - ismerd meg a hátteret

|

Egy rövid ismertető azok számára, akik még nem járatosak az Assassin's Creed világában.

Hirdetés

Egy új videó jelent meg a közelgő Assassin's Creedhez, ahol röviden elmagyarázzák, hogy mit kell tudni a Creed-mítoszról.

Hirdetés

Egy forradalmian új technológia segítségével feltárják Callum Lynch (Michael Fassbender) genetikai memóriáját, ami által képes lesz belebújni elődjének, Aguilarnak bőrébe a 15. századi Spanyolországban. Callum felfedezi, hogy őse egy misztikus, titkos társaságnak a tagja, az asszaszinoknak. Idővel új tudást és képességeket fog elsajátítani, melynek segítségével felveszi a harcot riválisaik, a Templomosok ellen, kiknek befolyása egészen a jelenkorig terjed.

A videóban kicsit bővebben elmagyarázzák az asszaszinok működését, célját, és elmagyarázzák értékrendjüket, melynek érdekében végrehajtják küldetéseiket. Aki esetleg nem lenne képben a játékkal és még nem olvasott utána, annak ez a videó segítségére lehet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.