Hirdetés

Egy másik ismerős jedi is visszatérhet az Obi-Wan Kenobi sorozatban

|

A Baljós árnyak rajongói dörzsölhetik a tenyerüket?

Hirdetés

Május 25-én érkezik Disney+-ra az Obi-Wan Kenobi sorozat premierepizódja, ami most - ha hihetünk a pletykáknak - úgy néz ki, hogy még egy korábban megismert karaktert hozhat vissza a streamingplatformra. Azt már tudtuk, hogy A Sith-ek bosszúja után tíz évvel játszódó történetben a címszereplő Ewan McGregor mellett Hayden Christensen visszatér Darth Vaderként, valamint Owen bácsi (Joel Edgerton) és Beru néni (Bonnie Piesse) is tiszteletüket teszik a Tatooine változatos és hófödte tájain.

Hirdetés

Most viszont a Bespin Bulletin legfrissebb értesülései szerint Obi-Wan egykori mestere, maga Qui-Gon Jinn tűnhet fel a hat epizódosra tervezett sorozatban. Hogy pontosan milyen formában láthatjuk újra Liam Neeson karakterét, az egyelőre még kérdéses: könnyen lehet, hogy nem láthatjuk őt szellemként, pusztán csak a hangja csendül fel pár alkalommal. Korábban megkérdezték Neesont azzal kapcsolatban, hogy visszatér-e bármelyik közelgő Star Wars projektben, de akkor a színész azt mondta, hogy még nem keresték meg őt a vállalattól. Vajon változtak a dolgok azóta?

A megemlített színészeken túl többek között Kumail Nanjiani, Rupert Friend és Sung Kang is feltűnnek majd a május végén a Disney+-ra érkező sorozatban.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.