Hirdetés

Egy órás Firefly összejövetel a Science Channel-en

|

Ez az összejövetel a sorozat 10 éves évfordulója alkalmából történik majd. Szó lesz a sorozat születéséről, haláláról és még sok érdekes dologról, amelyek továbbra is vadul élnek a rajongók szívében.

Hirdetés

Joss Whedon poszt-apokaliptikus sorozatában a főszereplők között volt Sean Maher, Summer Glau, Nathan Fillion, Adam Baldwin, Alan Tudyk, Morena Baccarin, Gina Torres és Jewel Staite.  Rajtuk kívül ott lesz még a producer Tim Minear és a történet író, Jose Molina. Hosszasan beszélgetnek az egész történetről, a kedvenc pillanatokról, egymásról és arról, hogy miért volt varázslatos a sorozat. Az elmúlt nyáron egyszer, konkrétan a san diego-i Comic Con-on a sorozat panelen már együtt volt a csapat. A "Browncoats Unite" című műsor bemutatja a rajongóknak a szereplőket, a személyzet tagjait, a sorozat háttérét. Alaposan kibeszélik majd a sorozatot, beszélgetének a forgatásról, a színészek és a stábtagok közötti hihetetlenül jó kapcsolatról, amit egyaránt élveztek az írók és a színészek is. Az igazi, őszinte öröm viszont az, hogy a barátok újra együtt lesznek és beszélgetnek egy jót. A műsor vasárnap este lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.