Hirdetés

Egy rajongói teória szerint Joker Gotham valódi hőse

|

Hirdetés

Köztudott, hogy a Reddit fórumain rengeteg elborult rajongói teória látott már napvilágot. Ez alkalommal Christopher Nolan Batman trilógiájának második felvonása, A sötét lovag történetét felforgató és teljesen új fényből megvilágító ötlet született, miszerint a Joker mentette meg Gotham-et. Így elsőre őrültségnek tűnik de generalzee több, mint 800 szavas írásának elolvasása után teljesen új értelmet nyer a film története:

Habár Joker egy hazudozó pszichopata, valójában ő Gotham megmentője A sötét lovagban. Mielőtt Joker színre lépett Gotham-ben káosz uralkodott. Az elburjánzó szervezett bűnözés és őrület miatt a város jelentős részét lezárták, a vezetés pedig korrupt volt. A kétségbeesett városlakók még egy gumiruhába bújt (Oké, különleges karbonszálas páncél, de ezt ők nem tudhatták) önjelölt bíráskodót is elviseltek. Amint Joker feltűnt a színen, rövid idő alatt a szervezett bűnözés csak nem végleg megszűnt, a korrupt képviselők vagy börtönbe kerültek vagy meghaltak, a város igazságosztója pedig 8 évre visszavonult. Mindez Joker gondosan kigondolt terve miatt történt...
[caption id="attachment_65853" align="aligncenter" width="1212"]
the-joker-heath-ledger-batman-the-dark-knight-HD-Wallpapers
A fent említett Heath Ledger legendás alakításával életre keltett Joker[/caption] Meg kell hagyni, érdekes újragondolása ez Heath Ledger Jokerének. Ez nem az első alkalom, hogy Batman egyik ellenfelének átértelmezik a szándékait, ugyanis tavaly novemberben egy másik teória is készült, miszerint Bane a terrortámadásával csak a száműzetéséből akarta visszahívni Gotham sötét lovagját. Mit gondoltok a teóriáról, megállja a helyét?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.