Hirdetés

Ezeket a sorozatokat folytatja a CBS

|

A tévés szezonok vége felé járva megszaporodnak a berendelésekről szóló hírek. A CBS pedig nem cicózott, egyszerre zúdította a nyakunkba az infókat az NCIS, az Agymenők és a többi sorozata kapcsán.

Hirdetés

A CBS az Egyesült Államok egyik legnézettebb tévécsatornája, amely a teljes lakosság körében az első helyen is áll. Ezt főként az olyan, már-már veterán korban levő sorozatainak is köszönheti mint az NCIS vagy a nemrégiben plusz két évaddal megtoldott Agymenők.

Hirdetés

Ősszel biztosan visszatér tehát az NCIS és az Agymenők, tegnap pedig kiderült, hogy melyek csatlakoznak hozzájuk. Az újoncok közül megkapta a zöld jelzést a folytatásra a Matt LeBlanc főszereplésével készült Man with a Plan és a Kevin James nevével fémjelzett Kevin Can Wait, a csak nemrég bemutatott Superior Donuts, valamint az NCIS-ből tavaly távozó Michael Weatherly új szériája, a Bull és a rebootolt MacGyver is.

Ősztől a harmadik évadát kezdi meg a Családom darabokban (Life in Pieces), a negyedik évadával tér vissza az NCIS: New Orleans, a Madam Secretary és a Skorpió - Agymenők akcióban (Scorpion) is. Az Anyák gyöngye (Mom) az ötödik, a Hawaii Five-0 és a Zsaruvér (Blue Bloods) a nyolcadik, míg az NCIS: Los Angeles a kilencedik évadára kapott berendelést.

Ezeken felül két újabb évad készül még a Survivorből is. Ami pedig meglepő, hogy egyelőre nem kérték még be a folytatását többek között sem a Gyilkos elméknek (Criminal Minds), sem Az élet csajos oldalának (2 Broke Girls), sem pedig a Sherlock és Watsonnak (Elementary). Májusig azonban még bármi előfordulhat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.