Hirdetés

Egy Star Wars-gonosz biztosan nem lesz a Zsivány Egyesben

|

Újabb részletek derültek ki a Star Wars franchise első mellékszálával, a Zsivány Egyessel kapcsolatban: ezúttal a gonoszok vannak terítéken, pontosabban a megcáfolásuk.

Hirdetés

A Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet első, hangulatos előzetese természetesen nem sokat árult el az év végén érkező filmből, csak felvázolta a tónust, hogy milyen hangvételű filmre számítsanak a rajongók. És kétségtelenül volt pár zavarba ejtő képsor, amelyek közül a legnagyobb találgatásra egy köpenyes alak adott okot két birodalmi gárdista társaságában.

Hirdetés

Mi is foglalkoztunk a kérdéssel és egyesek szerint Vader, mások szerint egy teljesen új gonosz, de olyan teória is napvilágot látott a rajongók részéről, mely szerint a The Force Unleashed játékokból ismerős Starkiller, vagy Az ébredő Erő, Andy Serkis által alakított Snoke nagyvezére lehet az illető. Utóbbit maga a Lucasfilm munkatársa, Pablo Hidalgo cáfolta.

Snoke nincs benne a Zsivány Egyesben. Semmilyen formában sem. Ez egy különálló film.

Ugyanakkor más ikonikus karakterekre számíthatunk, noha egyértelműen megerősítésre még sem Tarkin Nagymoff nem került, akit - pontosabban az őt megformáló Peter Cushingot - a CGI mágusok hoznának vissza az életbe, sem pedig Darth Vader, noha az őt megformáló színész úgy fest, már megvan és James Earl Jones is állítólag ismét mikrofon mögé áll. Erre ráerősített a minap igencsak pletykás kedvében lévő Mads Mikkelsen kijelentése is:

Néhányuk benne lesz... de túl sokat mondtam. Vannak ikonikus karakterek a filmben és vannak, akikről sohasem hallottál azelőtt. Ez egy keverék.

Gareth Edwards Star Wars-mozija decemberben kerül bemutatásra, amelyben egy csapat, köztük Felicity Jones karakterével próbálja meg ellopni a készülő Halálcsillag terveit, amit azonban a birodalom sem hagy szó nélkül, élükön Ben Mendelsohn birodalmi parancsnokával. Ti mely ikonikus figurák felbukkanására számítotok? És ki lehet a fekete ruhás alak?  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.