Hirdetés

Egy új magyar projektben az Alkonyzóna vegyül a karanténidőszakkal

|

A misztikus szkeccsfilm öt történetet mesél el olyan színészek bevonásával, mint Pásztor Erzsi és Makranczi Zalán, a megvalósulása pedig a leendő nézőkön múlik.

Hirdetés

Pár napja elrajtolt A Karantén Zóna című, öt részesre tervezett és misztikummal alaposan nyakon öntött szkeccsfilm közösségi kampánya a StageHive-on keresztül, amelynek keretében Zsótér Indi Dániel író és rendező egy különleges elegyet szeretne életre hívni: a projekt az Alkonyzóna, a Black Mirror és az elmúlt hónapok során tapasztalt karanténhelyzet nászából származik.

Hirdetés

A Karantén Zóna szürreális és mégis valószerű történeteinek helyszíne öt városi lakás, de nem az épületeken van a hangsúly, még csak nem is a benne élőkön, hanem azon az új kényszerhelyzeten, amit megnehezít a magányosság vagy éppen a másokkal való összezártság. Hogy a készítők - Zsótér Indi Dániel, író-rendező (Happy Meal, A Kofa, az Uzsorás és a Behajtó), Vida Orsolya forgatókönyvíró (Wartburg, A buszsofőr) és Dimeth Balázs Ferenc, Aranyszem-díjas operatőr (Harc közben eltűnt, Meghalni Ukrajnáért, Happy Meal) - elképzelései maximálisan megvalósulhassanak, arról egy hetven fősre duzzadt stáb gondoskodik, köztük olyan színészekkel, mint Pásztor Erzsi, Makranczi Zalán, Tankó Erika, Előd Álmos, Ujréti László, Pájer Alma és Krausz Gergő. A narrátor Muchichka László (Az okos az új szexi) lesz, a premiert pedig 2021 tavaszára tervezik. 

A hír írásának pillanatában a csapat már túl van az első szkeccsfilm forgatásán és összegyűlt az eredeti célként kitűzött összeg is a közösségi kalapozáson, azonban még egy hónapig fut a gyűjtés, így ha szeretnétek támogatni A Karantén Zónát - és ezzel bekerülni például a stáblistába vagy együtt bulizni a stábvetítésen a készítőkkel -, akkor azt a linken keresztül megtehetitek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.