Hirdetés

Egy új projekt bejelentésére készül a Disney és a Marvel

|

Egy titokzatos bannerrel próbálja a kíváncsiságunkat felcsigázni a Disney és a Marvel a közelgő D23 expóval kapcsolatban ahol valami igazán furcsát szeretnének bejelenteni.

Hirdetés

A banneren több szöveg is olvasható, ami nem jellemző a Marvel marketingjére, ennek ellenére láthatjuk rajta az Ask for Something Weird felhívást, illetve azt is, hogy a bejelentésre a D23 expón kerül sor és természetesen nem maradhattak le a Disney és Marvel logók sem. Állítólag valami teljesen új projekt leleplezésére számíthatunk, bár találgatni nem tudunk, még csak pletykák útján sem. A D23 expót augusztus 9 és 11 között tartják meg, mi pedig itt leszünk és beszámolunk majd a Marvel és a Disney közös gyermekéről.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.