Hirdetés

Egy új színésznő toppan be az új Star Trek-filmbe

|

Hirdetés

Ha egy filmnél hírt adnak arról, hogy pót-forgatás szükségeltetik, akkor az túl sok jót jelent, de messzemenő következtetéseket se muszáj levonni: megijedni nem kell instant, meg kell várni, míg meglátjuk a végeredményt. A Star Trek: Mindenen túl is ebbe a kategóriába esett, ugyanis a producerek úgy döntöttek, hogy szükségszerű még pár plusz jelenetet leforgatni, azon túl pedig egy friss arcot is köszönthetünk a stábban. A föderáció főparancsnokát alakító Shohreh Aghdashloo nem biztos, hogy olyan karaktert személyesít majd meg, aki eddig nem szerepelt a filmben, szóval akár az is előfordulhat, hogy egy másik színésznőt vált le.

Mandatory Credit: Photo by Rob Latour/REX Shutterstock (4901418qn) Shohreh Aghdashloo Entertainment Weekly photocall at Comic-Con, San Diego, America - 11 Jul 2015
Aghdashloo nevéhez olyan címeket köthetünk, mint a The Expanse című science-fiction sorozat (mely meglehetősen jó kritikákat kap), a 2003-as Ház a ködben, de a harmadik X-Men-filmben is feltűnt Dr. Kavita Rao-ként. A színésznő Emmy-díjat is kapott A Szaddám klán című sorozatért, ezzel ő volt az első iráni színésznő, aki hazavihette ezt a díjat. A Star Trek: Mindenen túl a 2013-as Sötétségben - Star Trek folytatása (bár nem lesz konkrét, történetbeli kapcsolódási pont a kettő között) és az első film a reboot-szériából, melyet nem J.J. Abrams rendez, helyette a Halálos iramban 4-6 rendezője, Justin Lin vette át a stafétát.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.