Hirdetés

Egy újabb előzetes felfedte, mikor debütál az eredetileg mozikba szánt Artemis Fowl

|

Ezúttal végleges premierdátumot kapott a gyerekzseni története.

Hirdetés

Eoin Colfer regénysorozatát már az első kötet megjelenésekor nagyvászonra akarták adaptálni, amelyre végül 18 évvel később került sor, méghozzá közel sem zökkenőmentesen. A Disney égisze alatt készült Artemis Fowlt eredetileg 2019 augusztusában tervezték bemutatni, ami aztán idén tavaszra csúszott, de végül az új bemutatódátumot is törölni kellett a koronavírus miatt. A stúdió pedig megelégelte a halasztásokat, és az alapból sem túl sikervárományos adaptációt inkább a Disney+-on fogják elérhetővé tenni.

Hirdetés

Az újonc Ferdia Shaw által játszott 12 éves fiú, Artemis Fowl Colfer regényeiben egy bűnöző zsenikből álló család leszármazottja, és gátlástalan gonosztevőből válik pozitív figurává, míg a filmes feldolgozásban már egy valódi hős eredettörténetét ismerhetjük meg. A stúdió valószínűleg azt remélte, hogy az Artemis Fowl-sorozattal sikerül egy új franchise-t beizzítani, és habár a bevételi előrejelzések szerint erre nem sok esélye volt, talán az immár hivatalosan is június 12-én esedékes Disney+-premier nagyobb odafigyelést hoz a számára.

A filmváltozat forgatókönyvét a színdarabíró Conor McPherson jegyzi, a direktori székbe pedig Kenneth Branagh ült. Noha Artemis Fowl lesz a 2004-ben született Shaw első szerepe, a fiatal színészt valódi sztárgárda veszi körbe: a fiú apját Colin Farrell alakítja, de rajta kívül felbukkan még többek között Judi Dench és Josh Gad is. A továbbiakban pedig megnézhettek egy új mozgóképes ízelítőt, amivel a stúdió felfedte az új premierdátumot:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.