Hirdetés

Egyelőre ne számoljunk Laurence Fishburne-nel a Mátrix folytatásában

|

Morpheus kimarad ebből a buliból.

Hirdetés

Mint azt tudjuk, mindenki nagy izgatottságára és meglepetésére, készül a Mátrix harmadik folytatása. A történetről ugyan még nem tudunk semmit, azt azonban tudjuk, hogy a forgatókönyv állítólag csodálatos (Alexander Hemon írta), a rendezői székbe pedig immáron csak Lana Wachowski ül. A filmben Neo szerepében visszatér Keanu Reeves, Trinity-ként pedig ismételten láthatjuk Carrie-Anne Moss-t. Na de mi a helyzet a Laurence Fishburne által megformált Morpheus-szal? Nos, a színész megválaszolta a mindannyiunkban felmerülő kérdést. 

Hirdetés

Fishburne a New Yorker magazinnal készült interjújában beszélt arról, hogy mi a helyzet a projekthez való viszonyával és a válasza nem feltétlen olyan, amitől a Mátrix-rajongók izgatottak lesznek (bár ugye a remény hal meg utoljára).

Nem lettem meghívva. Talán így írok egy újabb drámát. Minden jót kívánok nekik, remélem remek lesz.

- így a színész, majd hozzátette azt is, hogy továbbra is nagyon hálás Morpheus szerepéért, hiszen az lett az egyik olyan szerepe, amellyel rengetegen azonosítják őt (viszont azzal is tisztában van, hogy nem az egyetlen ismert szerepe).

Felmerül persze a kérdés, hogy ha Neo és Trinity visszatér (miután - SPOILER -- a harmadik filmben meghaltak -- SPOILER VÉGE), akkor Morpheus miért is nem térhet vissza - hiszen a karaktert nem ölték meg, illetve filmben nem, csupán egy The Matrix Online című számítógépes játékban. Mindazonáltal egyes források (például a Deadline-nál dolgozó Justin Kroll szerint) szerint nem szabad elengednünk magát Morpheust, nincs kizárva, hogy az alkotók csavarnak majd a dolgokon és egy jó adag meglepetéssel szolgálnak számunkra: egy tipp szerint majd egy fiatalabb Morpheust ismerhetünk meg a filmben és állítólag egy időutazós szállal is találkozhatunk majd. Persze ez mind csak tipp. Teória, semmi több. Addig is, nézzük újra egész nyugodtan az eredeti trilógiát. Megéri. Elvégre 2022 április 2 még messze van. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.