Hirdetés

Egyelőre nem érkezik a Ház az erdő mélyén folytatása

|

Hirdetés

2012 egyik legkellemesebb meglepetése sokak számára, de leginkább a horror rajongók szemében a Ház az erdő mélyén volt, melyet Drew Goddard rendező, valamint Joss Whedon hoztak össze. Bár a filmben felépített világ és a nem túl happy end-szerű befejezés adná magát egy folytatásnak, Goddard szerint erre a közeljövőben nem kerülhet sor.

"Mindenki akar egy folytatást. Josszal már beszéltünk erről, és egyszerűen arról van szó, hogy nem akarjuk elcseszni az egészet. Mindig is így éreztem magam a folytatásokkal kapcsolatban. Nem kell mindent franchise-zá bővíteni. Csak akkor akarunk folytatást, ha az tényleg izgatottá tesz minket. Ez az univerzum igen izgalmas, így természetesen időről időre visszatérünk rá Josszal. A furcsa dolog velünk kapcsolatban, hogy minden attól függ, hogy hogyan kelünk fel reggel. Ha jobb lábbal, akkor el tudom képzelni magunkat egy ital mellett, miközben feltesszük a kérdést: Hé, mi lenne ha megcsinálnánk ezt? De a következő párbeszédet is el tudom képzelni: A film elég jó. Nincs semmi szükség arra, hogy ismét visszatérjünk hozzá."
Drew Goddard egyébként a Ház az erdő mélyén óta nem rendezett más projektet, bár a Sinister Six film az övé lett volna, ha a Sony nem adja le a voksát egy újabb Pókember reboot mellett. Goddard végül a Daredevil első évadjával vigasztalódhatott, melynek két részét ő dirigálta. Mit gondoltok, érdemes lenne folytatnia a Goddard-Whedon duónak a Ház az erdő mélyént, vagy a 2012-es film úgy jó, ahogy van, és nem kell többé bolygatni?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.