Hirdetés

Egyes mozik kitiltották azokat, akik egy kihívás miatt öltönyben mennek az új Minyonok filmre

|

Amennyiben ma még nem éreztük magunkat a modern világból semmit sem értő matuzsálemnek, egyetlen kattintással pótolhatjuk ezen hiányosságunkat a TikToknak köszönhetően.

Hirdetés

A Gru-franchise és csatolt részei tisztes rajongótábort tudhatnak maguk mögött. Így nem meglepő, hogy a kedvencük a vártnál jóval tovább tartó érkezését ünnepelni akaró fiatalok egy látszólag ártalmatlan TikTok-kihívással adnak hangot örömüknek. A #Gentleminions-ként futó trend lényege az, hogy az érintettek elegánsan kiöltözve váltanak jegyet, és nézik meg az alkotást.

Hirdetés

Persze, ez önmagában még nem jelentene problémát - hovatovább, megkockáztathatjuk, hogy a lőtéri kutya sem foglalkozna vele. Azonban a figyelemre éhező résztvevők egyike-másika Schopenhauer-idézetek citálása vagy a Poincaré-sejtés kivesézése helyett balhézással alapozza meg netceleb-státuszát. Ordibálás, a vászon megdobálása, veszett-vad káromkodás, és általában véve minősíthetetlen tombolás: a bevetett fortélyok tárháza igen széles. Ez pedig a Rocky Horror Picture Show vetítéseit leszámítva döntően elfogadhatatlan viselkedésnek számít.

Pláne, mert a nézők tekintélyes hányada a bizarr hacacárétól megriadó kisgyerek, vagy családi programért, és nem unatkozó trogloditákért fizető felnőtt. Így az Egyesült Királyságban egyre több moziban nemes egyszerűséggel visszaadják a kikent-kifent látogatók pénzét, akik aztán erre a várható módon reagálnak. Természetesen a mozik sem állítják azt, hogy minden öltönyös fiatal bajt keverni megy, de ez az egyetlen eszközük a gond megoldására. 

Szerintetek a problémás egyedek miatt a közösségi média, a kábítószerek, a videójátékok, a filmek, az ananászos pizza, vagy a cinikus újságírók lesznek kikiáltva bűnbaknak, hogy nehogy egy percig is felmerüljön a szülők felelőssége?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.