Hirdetés

Sorozat készül az Egyik kopó, másik eb alapján

|

A Disney+ kínálatát gyarapítja majd az örökzöld filmből készülő széria.

Hirdetés

1989-ben, Roger Spottiswoode (Air America, A hatodik napon) rendezésében jelent meg Tom Hanks főszereplésével az Egyik kopó, másik eb (Turner & Hooch) című bűnügyi vígjáték, amelyben egy nyomozónak össze kell csiszolódnia egy halott ember kutyájával, hogy megtalálja annak gyilkosát. 

Hirdetés

A Variety értesülései szerint ebből a filmből fog sorozatot faragni a 20th Century Fox TV természetesen azért, hogy ezzel is bővítse a streaming szolgáltatása, a Disney+ kínálatát. A korai fázisban járó projekt írója és producere Matt Nix (The Gifted - A kiválasztott) és bár pontos részleteket még nem tudni a szériáról, a honlap forrásai szerint '89-es film újragondolásáról van szó. 

Az Egyik kopó, másik eb ezzel olyan filmek Disney+-os, rebootolt/újragondolt változatainak listájához csatlakozik, mint a Reszkessetek, betörők!, az Éjszaka a múzeumban vagy az Egy ropi naplója. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.