Hirdetés

Egyiptom istenei - Az új trailer már komolyabb

|

Hirdetés

Egy hónappal azután, hogy bemutatkozott az Egyiptom istenei (Gods of Egypt) című fantasy első trailere, a Summit Entertainment és a Lionsgate kettőse megosztott egy újabb előzetest is, amely már egy sokkal komolyabb, drámaibb hangvételt üt meg, vagyis arra próbálnak rámutatni a marketingesek, hogy Alex Proyas (Én, a robot, Dark City, A holló) filmje több lesz egy agyatlan, Titánok harcára hajazó zúzdánál. Vajon így lesz? Nézzétek meg az alábbi videót és döntsétek el magatok: https://www.youtube.com/watch?v=tuVg_6UaQsU Az Egyiptom istenei 2016. február 25-én kerül a hazai mozikba Gerard Butler, Nikolaj Coster-Waldau, Geoffrey Rush, Chadwick Boseman, Brenton Thwaites és Elodie Yung szereplésével. Három hónap múlva tehát kiderül, hogy mi történik, ha az istenek ura, Hórusz (Coster-Waldau) és a halandó Bek (Thwaites) összefognak az emberiséget a pusztulás szélére lökő Széth (Butler) ellen. Ti várjátok már?

gods-of-egypt-poster
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.