Hirdetés

Egyiptom istenei trailer - Akárcsak a Titánok harca (Frissítve)

|

Hirdetés

Éppen pár nappal ezelőtt hallatott magáról Alex Proyas (Én, a robot, Dark City, A holló) új rendezése, az Egyiptom istenei (Gods of Egypt), de akkor csak néhány karakterposzteren legeltethettük a szemünket, ezúttal viszont megkaptuk az első, meglehetősen látványos előzetest is. Az Egyiptom istenei története szerint az emberiség a pusztulás szélére kerül, mikor Széth (Gerard Butler) uralkodik Egyiptomban. A Föld sorsa egy különös szövetségen múlik, amely a halandó Bek (Brenton Thwaites) és az istenek ura, Hórusz (Nikolaj Coster-Waldau) között alakul ki. Lesz itt akció, kaland, mitológia, szörnyek, mágia, hatásvadász jelenetek,  ismerős arcok és egy tonnányi CGI is, akárcsak egy szteroidot szedett Titánok harca, de talán épp emiatt a popcornhangulat miatt lesz sikeres. Frissítés: megérkezett a szinkronos változat. Szinkronos: https://www.youtube.com/watch?v=K7CX6tOVuZk&feature=youtu.be Eredeti: https://www.youtube.com/watch?v=_0VDveYwbuU Az Egyiptom istenei stábjában a fenti színészeken kívül szerepel még többek között Chadwick Boseman, Geoffrey Rush, Rufus Sewell és Elodie Yung is. Hozzánk valamikor 2016. februárjában érkezik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.