Hirdetés

Egyiptom istenei - Új TV spot és poszter érkezett

|

Hirdetés

Alig egy hónap és érkezik a mozikba az Egyiptom istenei, és tudom, hogy mindenki remegő térdekkel várja az új "Titánk harcát", ezért mindenki örömére itt egy új TV Spot és egy továbbra is nagyon sárga poszter, de ezt mondjuk az egész filmről el lehet mondani, kicsit túltolták a az utómunkában a színeknek a javítását.

gods-of-egypt-new-poster
A rendező, Alex Proyas (I, Robot, The Crow és Knowing) miatt azért érdemes legalább esélyt adni a filmnek, talán nem lesz annyira rossz, mint sokan gondolják. A főszerepben továbbra is Gerard Butler, Brenton Thwaites, Nikolaj Coster-Waldau és a többiek: Elodie Yung, Abbey Lee, Geoffrey Rush, Chadwick Boseman és Courtney Eaton. https://www.youtube.com/watch?v=pAnJrz_IlDg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.