Hirdetés

Egymás után forgatják majd a Halálos iramban utolsó két részét

|

Eposzi méreteket öltő nagyszabásúságra kell készülni.

Hirdetés

Mindannyian várjuk a Halálos iramban 9. etapját. Senki, még csak meg se próbálja ezt tagadni, vagy cáfolni. Várjuk, hogy Dominic Toretto újból kimondja a "család" szót, várjuk, hogy simogassák a lelkünket azok a fizika törvényeire fittyet hányó akciójelenetek és várjuk azt is, hogy meredten nézzen egymásra Vin Diesel és John Cena. Éppen ezért minden egyes hírért hálásak vagyunk. Most például azért, amit megtudtunk a 10-11. részről. 

Hirdetés

Egy interjú során Tyrese Gibson nyilatkozott arról, hogy mégis mire számíthatunk a folytatásban. Első körben bejelentette, hogy egymást követően (azaz egyszerre) fogják leforgatni a két filmet, úgyhogy okkal sejthetjük, hogy majd a 10. etap végén lesz egy cliffhanger. Na de lássuk, mit is mondott pontosan a színész: 

Úgy hallom, rengeteg kontinenst fogunk érinteni. Nem tudom megmondani melyeket és merre, de sokról van szó. (...) Mind cipeljük a felelősségnek egyfajta fáklyáját, tudva, hogy ott van egy bestia, amelyet meg kell etetni, meg kell adni nekik, amit akarnak, amit szeretnek és amihez már hozzászoktak.

Utóbbival természetesen a rajongókra célzott, hiszen ők azok, akik életben tartják a franchise-t és ők azok, akik sokan vannak és akiknek semmiképpen nem szeretnének csalódást okozni (részben ennek is lehet köszönhető az, hogy Han-t is visszahozták a holtak(?) sorából.). Mindeközben maga Diesel is megszólalt, ő arról beszélt, hogy a keményvonalas rajongóknak kifejezetten érdekes lesz az új film, hiszen nagyon sok mindent megtudunk majd Dom múltjáról és kicsit más szemmel fogjuk majd nézni az első filmet is. Tehát: lényegében egy eredettörténetet is látunk majd egyben. Kíváncsian várjuk.

A kilencedik részt június 24-én kezdik el vetíteni a hazai mozik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.