Hirdetés

Egymilliárd fölött a Jurassic World bevétele

|

Hirdetés

Újabb csúcsot döntött a Jurassic World: 13 nap alatt érte el az egymillárdos álombevétel-határt. Öt napot verve ezzel az eddig csúcstartó Halálos iramban 7-re. Még fel sem ocsúdtunk Vin Diesel és társainak sikeréből és máris itt van az újabb bevételi rekord. A probléma csak az, hogy egyik film sem kategóriájának legkiemelkedőbb alkotása. Ez pedig a szakértők szerint rossz üzenetet közvetít a stúdiók számára, vagyis, hogy a történet és a karakterek másodlagosak az akcióhoz képest. Mert a „bummm” nyelvét mindenki érti. És az bizony sok zöldhasút ér. A kérdés csak, hogy merre haladunk tovább a Jurassic World sikere után. Én bizony nem becsülném alá az Erőt…

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.