Hirdetés

Egymillió néző fölött a Star Wars: Az ébredő Erő

|

Hirdetés

Rövid időn belül újabb rekordot sikerült megdöntenie a hazai mozikban a Star Wars: Az ébredő Erő-nek, ugyanis a hetedik epizód átlépte az egészen elképesztő egymilliós nézőszámot! Az Ébredő Erőre pontosan három hét alatt  1 005 146 ember váltott jegyet, amely 1 463 582 649 forintnyi bevételt jelent. Utoljára a 2009-ben bemutatott Avatar volt az a film, amire több mint egymillió néző volt kíváncsi, igaz, az nagyjából három hónap után lépte át ezt a mérföldkövet. A film korábbi rekordjai:

  • Minden idők legjobb nyitóhétvégéje (nézőszámban és bevételben egyaránt), 282.265 nézővel és 412.584.443 forint bevétellel. A korábbi rekordot nézőszám alapján a Star Wars III. része, A Sith-ek bosszúja tartotta 244.444 nézővel, bevétel tekintetében pedig a Minyonok 284.342.228 forinttal.
  • Minden idők legjobb nyitónapja, ami egyben rekord napi nézőszám volt.
  • Minden idők legjobb második napja, ami azonnal megdöntötte az előző napi rekord nézőszámot.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.