Hirdetés

Egyre nagyobb gondban a Godzilla reboot

|

Elméletileg márciusban kezdődne a Godzilla forgatása Gareth Edwards rendezésével, de a forgatókönyv megint átírásra szorul.

Hirdetés

Átírásra igen, ezért felkérték Frank Darabont-ot, hogy javítgasson rajta, akiről tudjuk, hogy általában nem pár percet tölt az iélyen dolgokkal. Ugyanakkor gond akadt a producerek és a LionsGate között. Dan és Roy Lee segített a jogok megszerzésében, de a stúdió azt akarta, hogy érjék be kevesebb pénzzzel, mint amennyi a szerződésben leírtak. A producerek ebbe nem egyeztek bele, ezért a Lionsgate kitúrta őket a filmből és lehet, hogy bíróságra is mennek majd. Ezel mellett/után nem unatkoznak Lee-ék, mert a LEGO és az Igazság Ligája-filmeket egyengetik. A film főszereplőjének Henry Cavill-t, Scoot McNairy-t vagy Caleb Landry Jones-t szeretnék meggyőzni. A Godzillát 2014-ben mutatnák be, de kitudja mennyit fog csúszni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.