Hirdetés

"Egyre zöldebb ez az íjász"... - Hírek az Arrow sorozatról

|

Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy a jelenleg 2. évadát rúgó Zöld Íjász sorozat részese a DC Filmes Univerzumnak, amely idén nyáron vette kezdetét "az Acélember" c. filmmel.

Hirdetés

Természetesen konkrétan semmi utalás nincs arra, hogy az Arrow is részese lenne ennek a tervnek, de bizakodhatásra adhat okot az a tény, hogy a sorozatban egyre több és és "kultikusabb" DC képregény hősök és ellenségek is szerepet kapnak. Batman híres ellenfelét Ras Al Ghul-t már többször is felemlegették, illetve maga a "Bérgyilkosok/Árnyak Ligája" is többszőr is feltűnt. Nem is beszélve Barry Allenről (Grant Gustin), aki a következő (nyolcadik) epizódban tűnik fel, majd később egy saját epizódot, sőt, sorozatot is kaphat, melyben FLASH karakterét alakítja, aki szintén oszlopos Liga tag. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.