Hirdetés

Egyszer volt, hol nem volt - Camelot és Merida

|

Hirdetés

A hír spoilereket tartalmaz a 4. évaddal kapcsolatban! Az Egyszer volt, hol nem volt már az 5. szezonjára (!!) tér vissza szeptember 27-én. Az évadzáróban pedig nagyon sok dolgot vetítttek előre, hisz az írók akkor már tudták, hogy ősszel folytathatják munkájukat. Ezúttal Camelotba utazhatunk majd el, amit Adam Horowitz (az egyik showrunner) így írt le:

Camelot az Elvarázsolt erdőben van, de egy párhuzamos idősíkon létezik.
Azt is megkérdezték tőle, hogy akkor pontosan mikor is fog játszódni a Camelotos történet, mert sokan abba az időbe tennék, amikor Hook még szimpla tengerész volt. Erre Edward Kitsis és Adama Horowitz csak annyit mondott, hogy nehéz lesz eldönteni, de idővel rá fognak majd jönni a nézők. Az összes fontos Camelotos karakterhez megtalálták már a színészeket: Elliot Knight (Merlin), Joana Metrass (Guinevere), Andrew Jenkins (Percival, Artúr király leghűségesebb lovagja) és persze Liam Garrigan (Artúr király); Sinqua Walls is visszatér (Lancelot). Az egyik bemutatott videóban pedig nem csak Camelotra rejtettek el utalásokat, hanem egy hosszú ruhába öltözött felföldi nőre, aki épp egy íjat húz fel, akiről sokan úgy gondolják, hogy nem más lesz, mint Merida. Hatalmas őrjöngés fogadott még egy videót, amiben Dark Emma kitép, majd porrá zúz egy szívet. Sajnos a videó csak a Comic-conon részvevőknek szólt, de engesztelésül itt egy kép róla:
Végül egy videó, az előző évadokból összevágott részekből Hófehérke baljoslatú hangja alatt: https://www.youtube.com/watch?v=_2xE3hAgHAU
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.