Hirdetés

Együtt fog marháskodni Ryan Reynolds, Steve Carell és John Krasinski

|

Steve Carell is csatlakozott John Krasinski és Ryan Reynolds fantasy vígjátékához, az IF-hez.

Hirdetés

Hivatalosan is ráaggatható "A hivatal öregdiák-találkozó" jelző John Krasinski fantasy vígjáték filmjéhez, az IF-hez. A projekt korábban az Imaginary Friend címen futott, és egy kisgyerek kalandjait mutatja be, ahogy visszanyeri képzeletvilágát. Az IF Krasinski saját ötletéből született, amit az egykori színész rendezőként és íróként felügyel.

Hirdetés

Az IF-hez már korábban csatlakozott Ryan Reynolds, és most egyenesen A hivatalból érkezik Steve Carell, akivel Krasinski kilenc évadon keresztül együtt játszott. Carell castingja még inkább a humoros oldalát erősítheti a filmnek. Carellen kívül további új arcok is elköteleződtek a projekthez, úgymint Alan Kim (Minari), Cailey Fleming (The Walking Dead), valamint Louis Gossett Jr. (Watchmen), akik Phoebe Waller-Bridge-dzsel (Indiana Jones 5) és Fiona Shaw-val (Harry Potter) kiegészülve már egy egész ígéretes színészi gárdát alkotnak.

Az IF 2023 november 17-én debütálhat a mozikban, és reméljük addigra már nem kell a COVID miatt aggódni a mai premierdátumokra jellemző csúszások miatt.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.