Hirdetés

Éjsötét Árnyék - Friss képek

|

A világ talán legelmésebb rendezője, Tim Burton, most némi boszorkányos méregkeverésre adta a fejét, középpontban egy vámpírral. Ehhez olyan alkotóelemeket választott, amik remélhetőleg biztosítják neki a kellő sikert.

Hirdetés

Nézzük a Direktor úr összetevőit: Először is vegyünk egy, már jól bevált főszereplőt Johnny Depp-et, aki esetünkben vérszívásra ítéltetett. Adjunk hozzá egy csipetnyi anyai ösztönt, amit Michelle Pfeiffer képvisel. Majd vegyünk egy jó adag önző pénzéhséget Jonny Lee Miller szerepében. Adjunk mellé egy kevéske tini lázadást, amit Chloë Grace-Moretz fog bemutatni nekünk. Szórjuk meg egy kiskanál gyermeki zavarodottsággal és magánnyal aminek az eszenciáját Gulliver McGrath szolgáltatja. Kell még bele egy kisújjnyi báj és titok, Bella Heathcote és Helena Bonham Carter előadásában. Egy csepp alkohol, amit Jackie Earle Haley szervíroz. Ha ezekkel készen vagyunk, dobjunk bele egy eszelős boszorkányt is akinek bőrébe most Eva Green fog belebújni. Utolsó lépésként kavarjuk jól össze az egészet és a garantált siker nem maradhat el. A film teljes leírása megtekinthető SzadaGS cikkében. A tovább mögött pedig 5 friss kép is megtekinthető!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.