Hirdetés

Éjszakai hajsza - TV szpotok

|

Hirdetés

Liam Neeson az Ismeretlen férfi és a Non-Stop rendezőjének új akció-thrillerében brillírozik, amelyben ezúttal nem rabolnak el senkit, viszont annál komolyabb lesz a hangulat megspékelve Neeson újabb ámokfutásával. Az Éjszakai hajsza történetében Liam Neeson egy a visszavonulását tervező bérgyilkost alakít, aki kénytelen ismét akcióba lendülni, ugyanis veszélyben van rég nem látott fia (Joel Kinnaman). Hogy ő életben maradjon, Neeson karaktere a saját maga megbízójává válik és a célpont nem más, mint egykori főnöke, egy kegyetlen bandavezér (Ed Harris). Persze mindehhez egy Harding névre hallgató nyomozónak (Vincent DOnofrio) is lesz egy-két szava. Az Éjszakai hajsza tehát izgalmasnak ígérkezik, de március 12-én kiderül, hogy valójában milyen. Addig is íme két újabb TV szpot hozzá: https://www.youtube.com/watch?v=8Jjg6j3uuhk https://www.youtube.com/watch?v=RuaJAgriUYs

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.