Hirdetés

The Night Manager – Jön a második évad!

|

Hirdetés

Tom Hiddleston és Hugh Lauire visszatérhet a tévéképernyőkre az Éjszakai szolgálat (The Night Manager) második évadában! A sorozat több, mint 8 millió nézőt vonzott a BBC One képernyőjére, ezzel letaszítva a trónról Julian Fellowes (a Downton Abbey szülőatyja) legújabb művét, a Doctor Thorne-t is. Így nem is volt kérdés, hogy az AMC és a BBC közös produkciója zöld utat kap a folytatásra. A John Le Carré azonos című – az első magyar kiadásban még Éjszakai portás - kémregényéből készült sorozat második évada újabb hat epizóddal jelentkezik majd. Pontos dátumot még nem lehet tudni, ahogyan azt sem, hogy az első évad színeszei közül kit láthatunk majd viszont az új részekben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.