Hirdetés

Ekkor érkezik a Johnny English harmadik része

|

Rowan Atkinson a kiöregedett, bénácska titkosügynök szerepében újabb filmben veszi fel a harcot az országát, vagy rosszabb esetben az egész világot fenyegető veszéllyel.

Hirdetés

A Mr. Bean karakterével világszerte híressé vált Rowan Atkinson még 2003-ban tűnt fel a Johnny English kémparódiában, aminek nyolc évet kellett várni a Johnny English újratöltve c. folytatására, amit igaz, hogy a kritikusok kevésbé szerettek, de világszerte így is hasonlóan szép bevételt produkált, mint az első film.

Hirdetés

Nem is véletlen, hogy újabb nyolc év elteltével érkezik a harmadik film a mozikba. A Johnny English 3 premierje szeptember 20-án várható, aminek cselekményéről még nincsenek információink, de sejthetően megint visszatér a híres MI6 titkosügynök, Johnny English, hogy sajátosan ügyetlen stílusával tegye helyre a királynő ellenségeit. Rowan Atkinson mellett Olga Kurylenko is felbukkan majd a szereplők között.

Nektek hogy tetszett az első két Johnny English? Mi az elvárás a harmadik kapcsán?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.