Hirdetés

Ekkor jöhet az Assassins Creed első előzetese

|

Hirdetés

Az Assassins Creeden van a világ szeme, sok minden múlik rajta, hisz a videójáték adaptációk valahogy nem tudnak betörni Hollywoodba, pedig alapanyagból nincs hiány. Ha egy ilyen névvel, ennyi munka és törődés után sem sikerül összehozni egy jó filmet, akkor az komolyan elveheti a stúdiók kedvét a hasonló projektektől, amit biztos sokan sajnálnánk (én is). A stúdiót ezúttal nem hagyták magára, a Ubisoft tartalomért felelős producerei felügyelik a film munkálatait, tehát kijelenthetjük, hogy mindent megtesznek a sikerért. Ráadásul ugye Michael Fassbender kapta a főszerepet, az oldalán Marion Cotillard fog még feltűnni, és egy tehetséges rendezőnek a kezébe, Justin Kurzelnek (Macbeth), adták a gyeplőt.

assassins-creed-movie-logo-poster
Ez a kép lesz a film hivatalos logója (és címe, mert nem kap semmilyen alcímet, számot stb., de a játékok világában fog játszódni), és itt van a hivatalos oldal is, amin még nincs fent semmi, de gondolom hamarosan ezt is megtöltik tartalommal. Igazi rajongók mindenképp kövessék a hivatalos Twitter oldalukat, például ilyenekért: Ha valaki olyan elvetemült lenne, hogy megpróbálná felhívni a számot, akkor ez az üzenet fogja fogadni:
Ön Alan Rikkin hanpostáját hallja, üzleti ügyek miatt csak korlátozottan leszek elérhető március 25-ig.
Mindezt Jeremy Irons hangján lehet végighallgatni. Nem baj, ha valakinek nem tűnik ismerősnek a dátum, valószínűleg nem DC rajongó, mert ezen a napon van a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala premierje, és egyben ekkor debütál majd az Assassins Creed első trailere is. Jövő ilyenkor nem csak az új Star Wars miatt lesz őrület, hanem valószínűleg ezért is, mert december 21-én jön a mozikba világszerte. Egytől tízig mennyire várjátok?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.