Hirdetés

Ekkor mutatják be a Liza, a rókatündér rendezőjének új filmjét

|

Izgalmas thrillernek nézünk elébe.

Hirdetés

Ujj Mészáros Károly legutóbb mindenkit levett a lábáról a Liza, a rókatündér című filmjével. Persze, nem csak ő: a főszereplő Balsai Mónika is, így nem kicsit örültünk, mikor bejelentették, ismét együtt fognak forgatni. Nem is akármit, hanem egy vérfagyasztó bűnügyi thrillert, amiről egészen eddig nem tudtunk túl sokat.

Hirdetés

Nos, van néhány jó hírem. Az egyik az, hogy az X - A rendszerből törölve címre hallgató mozi (az alcím eddig nem volt ott, csak simán "X" volt, szóval ez is új infó) november 1-én kerül a nagyvásznakra, ami tökéletes időpont lesz egy jófajta thrillerhez. A másik, hogy a forgalmazó közzétette a film első, hivatalos poszterét, amely így néz ki:

Az InterCom forgalmazásában készült filmben Balsai Mónika egy rendőrt fog alakítani, aki - a hivatalos leírás szerint - meglátja, amit más nem és megérzi azt, ami felett kollégái átsiklanak. A filmben Évának hívják, férje öngyilkossága óta pánikbetegséggel küzd, de egy napon felbukkan az életében egy új tiszt Péter személyében (Schmied Zoltán alakításában), aki valamelyest kimozgatja hősnőnket a szürke hétköznapjaiból. Arról nem is beszélve, hogy a városban közben több öngyilkosság is történt, amelyek között Éva kapcsolatot lát felfedezni és hiszi, egy zseniális sorozatgyilkos műve. Ahogy azt már megszokhattuk az ilyen és ehhez hasonló filmeknél, az ügy egyre szövevényesebb lesz, majd egyre magasabb pozíciójú emberekhez vezetnek a szálak. 

Két dolog biztos: egy jó, feszült thriller sose rossz. A másik pedig, hogy Ujj Mészáros Károlyt nehezen tudjuk elképzelni, hogy csalódást okoz nekünk - egy olyan imádnivaló film után, mint a Liza, a rókatündér, egyszerűen képtelenség. Balsai Mónika pedig egy kiváló, rendkívül tehetséges színésznő, így valahogy adja magát a minőségi munka - mondom ezt úgy, hogy a történet maga ennyiből egy hangyányit elkoptatottnak tűnik. Mindenesetre várjuk sok szeretettel azt az előzetest, remélhetőleg nem ül rajta sokáig a forgalmazó.

A film Balsai Mónikán és Schmied Zoltánon kívül olyan színészeket, színésznőket fog felvonultatni, mint Bede-Fazekas Szabolcs, Fekete Kornél, Szabó Győző, Básti Juli, Molnár Áron, Szirtes Ági, Kőszegi Ákos, Schneider Zoltán, valamint a mindig kiváló Kulka János, aki ezzel a filmmel tér vissza a nagyvászonra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.