Hirdetés

El fogjuk dobni az agyunkat a Doctor Strange 3D-s látványától

|

Hirdetés

Tudjuk, hogy a legtöbben már az Amerika Kapitány: Polgárháborúra készülnek, aminek a premierjéig már csak pár hét van, de mi alaposan rápörögtünk a Doctor Strange-re, főleg az első előzetes után. A Galaxis őrzői hozott valami újat a Marvel filmes univerzumába és ezt várják a Doctor Strange-től is, ami egy teljesen új területre merészkedik, hisz Stephen Strange mindent el fog követni, hogy ő lehessen a "Sorcerer Supreme". A látvány is hozni fog valami különlegeset, és itt nem a az Inception féle egymásra hajló épületekre gondolunk, hanem generálisan másfajta, misztikusabb (varázslatosabb) vizuális élményt fog adni az első blikk alapján. Kevin Feige Amerika Kapitányt promózott, amikor Strange-ről is kérdezték, aki szerint a film teljesen máshogy fogja megközelíteni a vizuális effekteket, köztük a 3D-t is:

Igen, valóban egy új szintre visszük a 3D-t. Nemrég jártunk egy VFX kontrollon, az elsőn igazából. Csak most fejeztük be a munkát New Yorkban... Leadtuk az első visszajelzéseinket és eléggé érdekes volt. Nagyon király volt igazából, mert itt a 3D segíti a történetet. Tudod, a legtöbbször a 3D csak egy eszköz, mint az Amerika Kapitányban, csak egy újabb játék Russoék homokozójában, amivel jobban tudják prezentálni a filmüket. Aztán ott vannak az olyan filmek, mint a Dzsungel könyve, amiben segíti a történetmesélést, sőt felerősíti a történetmesélést, ez a Doctor Strange-re is igaz lesz és remélhetőleg az emberek jobban el fogják dobni tőle az agyukat, mintha csak egy egyszerű képernyőn néznék a filmet.
A Marvel filmek eddig nem arról voltak híresek, hogy nagyon okosan, vagy kreatívan használták volna a 3D-t, amúgy sem vagyunk kifejezett rajongói, szóval annyira nem bántuk (nemcsak mi, hanem Amerika sem, ahol folyamatosan csökkennek a 3D-s jegyeladások, de legalább az IMAX növekedett). Lehet, hogy ebben is újítani fog a Doctor Strange? Egyértelműen neki van a legtöbb lehetősége erre jelenleg.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.