Hirdetés

Elárulta Alan Ritchson, hogy melyik könyv alapján készül a Reacher 2. évada

|

A színész a közösségi oldalán hozta nyilvánosságra az új évad történeti hátterét.

Hirdetés

Alan Ritchson karrierjének jót tett az idén év elején debütált Reacher-sorozat, ami Cruise filmjeivel ellentétben hűbb maradt Lee Child könyveihez. Míg az első évad az író első kötetén, az Elvarázsolt dollárokat dolgozta fel, addig a második nem a rá következő könyvet, hanem a tizenegyediket, A bűn nem jár egyedül-t adaptálja.

Hirdetés

A következő évad cselekménye, ha nem is teljes egészében, de nagyvonalakban leírható, ugyanis a könyv Jack Reacher régi katonai egységéről szól, akik közül valami titokzatos oknál fogva egyre többen meghalnak. Főhősünk természetesen nem hagyja szó nélkül a tragikus történések sorát, és bosszút esküszik a veszteségei miatt.

A készítők könyvválasztásában azért lehetünk ennyire biztosak, mert maga a színész posztolt erről a Twitter oldalára. Először egy a könyvben megjelenő karakter késéről és bokszeréről osztott meg egy képet:

Majd a könyvről:

A második évad forgatási munkálatai idén ősszel kezdődnek meg.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.