Hirdetés

Elárverezik a Sötét Lovag motorját

|

Eladásra kínálják Batman egyedi gyártású motorját.

Hirdetés

Christopher Nolan Sötét Lovag filmjeit a legjobb képregényadaptációk között tartják számon, de nem csupán lebilincselő történetük miatt olyan sikeresek, hanem azért is, mert Batman elképesztő kütyüit és járgányait látva mindannyian visszavedlünk kisgyerekekké, akik a játékbolt kirakatában áhítoznak a menő cuccokért.

Hirdetés

Jó hírünk van, mert gyermeki álmaid akár már most valóra válhatnak, ha van egy kis tőke a zsebedben, ugyanis aukcióra került a Batpod, azaz a Sötét Lovag motorja, amit kifejezetten a filmek kedvéért gyártottak le, és azt hiszem sokan egyet értenek velem, amikor azt mondom, hogy ez a valaha készített egyik legállatabb kétkerekű.

Az árverést a Prop Store vezeti, és vélhetően 80,000 és 100,000 dollár, azaz valahol 20 és 30 millió forint között fog elkelni a motor. Az, aki megvásárolja a Batpod-ot még nem indulhat rögtön neki az éjszakának rosszfiúkat hajkurászni, mert csupán guruló állapotban van a jármű, de néhány apróbb szerelőmunka után újra durozsolni kezd a motor, és akkor már tényleg csak egy fekete köpeny hiányzik majd ahhoz, hogy teljes legyen az öröm.

A licitálás szeptember végén veszi kezdetét, szóval még van időtök eladni a házatokat, hogy megszerezhessétek álmaitok motorját.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.