Hirdetés

Elcsúsztatták a Penge forgatását

|

A tervezettnél később kezdődnek meg a Mahershala Ali fémjelezte produkció munkálatai.

Hirdetés

Rajongók tömegeinek dobbant óriásit a szíve, amikor a Marvel stúdiója bejelentette, hogy egy új filmadaptáció formájában dolgozzák fel a legendás vámpírvadász, Penge történetét. A The Hollywood Reporter értesülései szerint a filmet eredetileg most szeptemberben kezdték volna el forgatni, ám ez végül mégsem így lesz, ami egyúttal azt is jelenti, hogy magát a végterméket is picit később fogjuk kézhez kapni, mint ahogy azt remélhettük.

Hirdetés

A szeptemberi kezdés helyett - jelen állás szerint - jövőre, tehát 2022 júliusában kezdődnek meg a Penge forgatásai. A halasztás oka egyfelől az, hogy a Marvel nem szeretné elkapkodni a Penge munkálatait, emellett pedig így a forgatókönyvön is több idejük lesz finomítani. A filmről még a 2019-es San Diegó-i Comic-Conon rántotta le a leplet a stúdió elnöke, Kevin Feige. Egyik meglepetés követte a másikat, hiszen a panel során Mahershala Ali is megtisztelte a közönséget, akiről az is kiderült, hogy a Marvel Studios első számú kiszemeltje volt arra a szerepre, ami korábban Wesley Snipes nevével forrt egybe.

Jelenleg még az sem bizonyos, hogy melyik MCU-fázisban fog debütálni a készülő Penge-film, a spekulációt pedig a mostani csúsztatás sem könnyítette meg. Mindenesetre bízunk benne, hogy valóban a végeredmény javára fog válni a kapott idő.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.