Hirdetés

Elcsúsztatták az Inferno megjelenését

|

A Sony Pictures úgy döntött, hogy a Da Vinci-kód harmadik része, a Dan Brown regénye alapján készült Inferno a vártnál jóval később, közel egy éves csúszással jelenhet meg.

Hirdetés

A kiadó váratlanul bejelentette, hogy 2015. december 18-ról egészen 2016. október 14-ig tolja el az Inferno megjelenését, amire valószínűleg az eltolódó forgatásnak és a konkurenciának köszönhető, elvégre jövő decemberében debütál a Star Wars VII és film legyen a talpán, amelyik szembe mer vele szállni. Tom Hanks természetesen ismételten visszatér majd a történet főszereplőjének bőrében: Robert Langdon ismét versenyt fut az idővel és elképesztő fejtörőket old meg, csakhogy éppen egy kórházban tér magához, súlyos amnéziával. Egy Sienna Brooks nevű fiatal doktornő segít, hogy visszanyerje az emlékezetét, miközben egy újabb a világot fenyegető rejtélyt kell megoldania, ami Dante Pokol című művéhez kötődik. A rendezői székben továbbra is Ron Howard várakozik.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.