Hirdetés

Éledezik a Justice League Dark, ők lehetnek a rendezők és a főszereplők?

|

Hirdetés

Bár továbbra sem tudunk semmi konkrét információt Guillermo del Toro régóta dédelgetett projektjéről, a Justice League Dark-ról, a Warner stúdiót még mindig érdekli a projekt, ugyanis a napokban több hír is napvilágot látott, melyek arra engednek következtetni, hogy a stúdió elkezdte keresni a megfelelő személyeket a rendezői és főszereplői posztokra. A JoBlo internetes hírportál szerint a Warner továbbra is nagyon elégedett del Toro forgatókönyvével, annak ellenére, hogy a rendező az ütemterv csúszása és az egy helyben toporgás miatt kiszállt a rendezői székből. De ha hihetünk az információknak, akkor a stúdió most végre megelégelte a tökölést, és gyorsan ki is nézett magának 3 személyt, név szerint Aharon Keshalest és Navot Papushadot, akik a Csúnya, gonosz bácsik (Big Bad Wolves) rendezőpárosa, valamint az Evil Dead remake-et készítő Fede Alvarezt, akik közül megbíznának valakit a Justice League Dark elkészítésével. De ez még nem minden! A Warner a szereplőket illetően is haladni szeretne, és nem is akárhogy. Ugyanis a hírek szerint olyan nagy neveket szeretne a stúdió a megnyerni a filmhez, mint Colin Farrell/John Constantine, Ron Perlman/Mocsárlény-Swamp Thing, Ben Mendelsohn/Anton Arcane, Ewan McGregor/Jason Blood valamint Monica Bellucci/Madame Xanadu. A stúdió továbbá egy vígjáték színészt szeretnének Holtember (Deadman) és egy ismeretlen színészt Zatanna szerepére. Még mindig a fejlesztés korai szakaszában járunk, de a JoBlo szerint a Warner legkésőbb 2016 első felében megszeretné kezdeni a forgatást, amely rendkívül gyors tempónak tűnik az eddigiekhez képest, de mégis lenne értelme, ha a stúdió egy, az eddigiektől merőben eltérő hangnemmel és stílussal ellátott szuperhős filmet szeretne a vászonra adaptálni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.