Hirdetés

Élet a filmek szerint 2012 után

|

Mindannyian tudjuk, hogy egy hegyi levegőt fogyasztó nép legokosabb kötényesei szerint egy év múlva Föld anya öngyilkosságot követ el, és a kínzások armadáját felhasználva megpörköl minket... vajon filmes tekintetben hogyan éljük mindezt túl?

Hirdetés

2015: Ragyogó holografikus 3D-s premierben láthatjuk a Cápa franchise harmadik részét, amelyhez nem szükséges majd semmilyen kellék vagy szemüveg. (Forrás: Vissza a jövőbe 3)

2017: Bruce Willis büncselekményeket vizsgál robot testben, szőke lenyalt hajjal. (Forrás: Hasonmás)

2018: Nem néz ki jó évnek. A nácik a második világháború után a Holdra térnek vissza megerősíteni vonalaikat, hogy hatalmuk teljében csapást mérhessenek a Föld hatalmaira, mindeközben John Connor küzdelme a Skynet-tel kiteljesedik. (Forrás: Iron Sky, Terminátor: Megváltás)

2019: Azt gondoltam az előző év volt rossz, de ez egyenesen brutális. A vámpírok az utolsó megmaradt emberekre vadásznak, és néhány embert a föld alatt tartanak egész más okból potenciális szervdonornak. (Forrás: Daybreakers, A sziget)

2020: A sárkányok átveszik az uralmat a világ felett, nem meglepő hát, hogy az emberek rakétát lőnek ki a Marsra, leszállnak, ott ragadnak majd segítséget kérnek. Emberek... (Forrás: 2020: A tűz birodalma,  A Mars mentőakció)

2021: A digitális filmek sokkal élethűbbek és gyorsabbak, ha a 320 gb-os merevlemez közvetlenül az ember agyában kapott helyet. Rossz gyermekkori emlékek? Egy gondolatfoszlány és delete... (Forrás: Johnny Mnemonic)

2025: Egy jó hitel többet ér, mint gondolnánk. Új értelmet kap a röhög a vakbelem kifejezés, főleg ha nem tudjuk azt fizetni... (Forrás: Repo Men - Végrehajtók)

2029: Bruce Willis hosszú, végeláthatatlan élet után kileheli a lelkét, cserébe a határidőnaplótól függően T-800-at vagy T-1000-et kapunk a jövőből. (Forrás: Jól áll neki a halál, Terminátor 1-2.)

2030: Guy Pearce kolonizálva találja a Holdat és annak belsejét, majd egy hét múlva döbbenten fedezi fel, hogy az égitest megunta addigi helyzetét és lekíván zuhanni megpihenésként. (Forrás: Az időgép)

2032: John Connor-t 48 év kemény próbálkozás után végre kivonja az ellenállásból Terminátor barátunk, Stallone John Spartan név alatt kirogenikus börtönében mélyfagyasztott állapotban várja, hogy elmúljék a veszély.(Forrás: Terminátor 3, A Pusztító)

2035: Bruce Willis szinte összetéveszthetetlenül menetel előre az időspirálban, a jövőben össze is tévesztik mással, a Skynet és Connor után iPad helyett iRobot lesz, Will Smith féle hardverrel. (Forrás: 12 majom, Én, a robot)

2054: Érintőképernyők, saját parkoló Lexus-szal és előzetes ismeret a bűnözőről - a legnépszerűbb bűnüldözési eszközöket vethetjük be céljaink érdekében. (Forrás: Különvélemény)

2063: Az emberiség rövid történelmében először éri el azt a sebességet, amivel ugorhatnak az időben. (Forrás: Star Trek: Kapcsolatfelvétel)

2087: Eddie Murphy 100 milliós klubbot nyit a Holdon. (Forrás: Pluto Nash)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.