Hirdetés

Életjelet adott magáról a Mass Effect mozi

|

A népszerű szerepjáték-trilógiából készülő filmadaptációról nem sok mindent tudhatunk és ezúttal sem derül ki sokkal több annál, hogy továbbra is formálódik.

Hirdetés

Casey Hudson, a Mass Effect széria vezető producere megerősítette a hétvégén megrendezett PAX East rendezvényen, hogy ne aggódjunk, a Mass Effect mozi a megvalósítás útjára lépett és igen jól halad előre. Hudson szerint a Legendary Pictures berkeiben készülődő film nem csupán egy újabb mozi lesz, amit pár hónap múlva elfelejtünk, hanem valami igazán különlegessel szeretnék meglepni a közönséget. Korábban már az is kiderült, hogy a történet Shepard kapitány férfi változata (a játékban lehetőségünk van női Shepardot is indítani) karakterére összpontosít majd, a forgatókönyvet pedig egy lelkes rajongó, a forgatókönyvírói tapasztalatokkal is rendelkező Morgan Davis Foehl írja. Megjelenési dátum egyelőre nem ismert, mint ahogyan semmilyen egyéb konkrétum sem.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.