Hirdetés

Életnagyságú és működőképes Hulkbuster páncélt épített egy cosplayes csapat

|

Hirdetés

Azt hiszem innentől kezdve teljesen mindegy milyen cosplay-es versenyre neveznek be ezek a srácok, tuti ők fogják megnyerni a fődíjat. A 289 (!!!) centiméter magas páncél megépítése közel 1600 munkaórát követelt az Extreme Costumes  csapatától, akik a végeredményt látva biztosan nem bánják, hogy nem egy gyrososnál töltötték el ezt a rengeteg időt. Aki magára ölti ezt a Hulkbuster páncélt, energia sugarakat ugyan nem fog lövöldözni, de amellett, hogy igen menőn néz majd ki benne, szabadon lépegethet, miközben a többieket a világító szemek és reaktor miatt eheti az irigység. A szerkezet az alul található (fájdalmasan rövid) videón mozgás közben is megtekinthető. Ugye mindenki elfogadna egy ilyet otthonra?

Here it is, more than 1600 hours of work, Standing at 96" tall and weighing in at OMG to much...The HULKBUSTER ! Click like if you enjoyed, share if you liked :) Photography by Ian Travis Barnard photography with Thomas DePetrillo and Quin Mae Posted by Extreme Costumes on 2015. október 1.
 
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.