Hirdetés

Életrajzi film készül Lionel Messiről

|

A los angeles-i székhelyű Epic Pictures Group megszerezte a "Messi: The Inside Story Of The Boy Who Become A Legend" életrajzi könyv megfilmesítési jogait.

Hirdetés

A film Messi, a profi futballjátékos életét dolgozná fel. Állítólag nem csak néhány évét vagy hónapját szeretnék bemutatni, hanem azt is, hogy hogyan kedvelte meg a focit, láthatjuk, hogy miképp vált a focivilág egyik legismertebb alakjává. Messi a Barcelona játékosa, az argentin válogatott csapatkapitánya, 4-szeres aranylabdás. A producerek keresik a megfelelő forgatókönyvírót és egyúttal a rendezőt is. A bemutató időpont még nem ismert, de nem lenne meglepő, ha a jövő évi vb előtt mutatnák be.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.