Hirdetés

Életrajzi film Peléről

|

A tegnapi Messi-s hír után itt egy újabb focis-életrajzi film: Brian Grazer producer filmet készíthet a legendás brazil focistáról, Peléről.

Hirdetés

Mr. Grazer otthon van az életrajzi- és megtörtént- eseteket feldolgozó produkciókban, az ő felügyelete alatt jött létre a Frost/Nixon, a J. Edgar és a Hajsza a győzelemért. A forgatókönyvet Michael és Jeff Zimbalist írja és a rendezők is ők lehetnek. A forgatás augusztusban kezdődhet. Pelé Edison Arantes do Nascimento néven született 1940. október 23-án. Szülei szegények voltak, labdájuk sem volt, így kitömött zoknikkal gyakorolgatott. 1952-ben a Bauru AC-ben kezdte pályafutását, néhány éven belül a világ megismerte a nevét. 1363 meccsen összesen 1281 gólt (más infók szerint 1284) lőtt. Háromszor nyert világbajnokságot. Több filmben is szerepelt, leghíresebb alakítását a Menekülés a győzelembe (1981) című filmben nyújtotta.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.