Hirdetés

Rendezőre talált az Életrevalók remake

|

Úgy fest, hogy megtalálták a megfelelő személyt az Életrevalók amerikai változatának élére.

Hirdetés

Az Életrevalók kétségtelenül az elmúlt évek egyik legnagyobb európai sikere, hiszen világszerte 416 millió dollárt sikerült összegyűjtenie - ami egy egyszerű vígjáték-drámától nem kis teljesítmény - ám az amerikaiak ehhez nem sokat, mindössze 10 milliót adtak hozzá.

Hirdetés

Így nem csoda, hogy elkészül az amerikai változat is, mely a Weinstein Company égisze alatt érkezik, amihez idáig csak a két főszereplőt sikerült megtalálni Bryan Cranston és Kevin Hart személyében. Ám a minap a Deadline értesülései szerint szinte biztossá vált, hogy a rendező is megérkezett a fedélzetre Neil Burger (A mágus, Csúcshatás, A beavatott) személyében.

A 2011-es francia eredetiben a Francois Cluzot játszotta, síbalesetben lebénult arisztokratához szegődik a börtönviselt, Omar Sy alakította nagyszájú ápoló, ami kettejük sajátos barátságát eredményezi. Kiváncsian várjuk, mit hoznak ki ebből a tengerentúlon. Az biztos, hogy fel van adva a lecke a Cranston-Hart duónak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.