Hirdetés

Életveszélyes sártengerből mentették ki Jackie Chant és csapatát

|

Egy hirtelen jött vihar okozott majdnem katasztrófát.

Hirdetés

Egy különös hirtelenséggel érkező földcsuszamlás szakította félbe Jackie Chan legújabb filmjének, a Project X-nek a forgatását, ami könnyedén járhatott volna halálos áldozatokkal is. Chan nem határozta meg pontosan, hogy hol kellett szembenézniük a természet pusztító erejével, de az időjárási viszonyok alapján többen arra következtettek, hogy valahol Délnyugat-Kínában történhetett az eset.

Hirdetés

Jackie Chan egy blogbejegyzésben számolt be részletesen a vihar kimeneteléről és a segítségükre siető mentőegységek hősiességéről.

"Ma kezdtük el a helyszíni forgatást. Az időjárás hirtelen megváltozott és a stábunk egy földcsuszamlás fogságában találta magát. Néhány teherautónk teljesen megrekedt az ömlő sártengerben. Sokan megijedtek, mert minden olyan gyorsan történt. Szerencsére egy pár nagyobb horgos teherautó a segítségünkre sietett és biztonságos helyre vontattak minket."

A színész ezután megköszönte a mentőegység munkáját és ígéretet tett a stábnak arra, hogy innentől kezdve jobban odafigyelnek az időjárás előrejelzésekre, hogy még egyszer ne keveredjenek ekkora válsághelyzetbe.

"Szeretném kihasználni ezt az alkalmat és teljes szívemből köszönetet mondani azoknak az embereknek, akik kimentettek minket. Egyúttal bocsánatot szeretnék kérni azoktól a stábtagoktól, akiket megrémített a földcsuszamlás. A produkciós csapatunk tanulni fog ebből. Jobban odafigyelünk az időjárásra, mindent megteszünk a stáb védelme és biztonsága érdekében. Mindenkinek köszönöm a kemény munkáját!"

Nem ez az első alkalom, hogy súlyosabb, több ember életét veszélyeztető baleset történik egy Jackie Chan film forgatása közben. 2014-ben A Skiptrace - A zűrös páros forgatásán Chan Kwok-Hung operatőr megfulladt, amikor egy stábtagokat szállító csónak felborult a Hong Kong közelében található Lantau-sziget partjainál. Akkoriban még arról lehetett hallani, hogy Jackie Chan és színésztársa, Johnny Knoxville is abban a csónakban utaztak, ám később ezt megcáfolták.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.