Hirdetés

Elhalasztották a következő Mission: Impossible-filmeket

|

És még néhányat a Paramount további filmes projektjei közül.

Hirdetés

A koronavirus-járvány egyik legelső áldozata kétségtelenül a Mission: Impossible eredetileg jövő nyárra belőtt hetedik része volt, aminek a forgatása még februárban kezdődött volna Olaszországban, azon belül is Velencében, azonban a vírusveszély hatására a stábot hazaküldték, így a produkció munkálatai lényegében leálltak. A kialakult helyzetet pedig tovább nehezíti, hogy bizonyos pletykák szerint a producerek végül az Olaszországban játszódó jelenetek teljes kukázása mellett döntöttek, ez pedig alaposan átvariálhatja a már kész forgatókönyvet.

Hirdetés

A Paramount mindezek ellenére egészen mostanáig nem nyilatkozott egy esetleges csúszásról, viszont ahogyan az várható volt, a stúdió végül mégis módosítani kényszerült Ethan Hunt következő, párhuzamosan forgatott bevetéseinek a dátumát. A hetedik rész bemutatója így 2021 júniusáról végül 2021. november 19-re módosult, míg a nyolcadik felvonás 2022. november 4-re a korábbi augusztusi időpont helyett - szerencsére mindkettő csak 4-4 hónappal.

De nem csak a két Mission: Impossible érintett a csúszásokban, hiszen Chris Pratt posztapokaliptikus thrillere, a Tomorrow War, illetve a Dungeons and Dragons szerepjáték alapján készülő film is csupán jóval később mutatkozhat be. Előbbi jelen állás szerint végül 2021. július 23-án, míg utóbbi egészen 2022. május 27-ig nem kerül majd a mozikba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.