Hirdetés

BRÉKING: Elhalasztották a The Batman és a Shazam 2 bemutatóját!

|

Több Warner/DC film tervezett premierje is megváltozott a jelenlegi körülmények miatt.

Hirdetés

Már március közepén berekesztették a Matt Reeves rendezésében készülő The Batman forgatását az Egyesült Királyságban, a napokban pedig kiderült, hogy még legalább három héttel kitolják az érvényben lévő rendkívüli intézkedések határidejét az országban, ezzel ellehetetlenítve a további munkálatokat. Nem sokkal később a Warner Bros. bejelentette, hogy a tervezettnél valamivel később nézhetjük meg a denevérember legújabb kalandját.

Hirdetés

A Robert Pattinson nevével fémjelzett adaptáció eredetileg 2021 júniusában került volna mozikba, azonban a jelenlegi körülményekre való tekintettel a stúdió inkább négy hónappal elhalasztotta a premierjét, ezáltal 2021. október 1-jén nyit majd. Ha megpróbáljuk a pozitív oldalát nézni, a film állítólag nagyban merít az 1996 és 1997 között megjelent Batman: Hosszú Halloween című kultikus történetből, amelyhez kézenfekvőbb egy októberi időpont.

De nem csak a Sötét Lovagnál történt változtatás, ugyanis a hányatott sorsú The Flash, ami ezúttal tényleg megvalósulni látszik az Az első és második részét rendező Andy Muschietti készítésében, 2022 júliusa helyett egy hónappal hamarabb, június 3-án mutatkozik be. Ezzel szemben a Shazam 2 már kevésbé mondhatja magát szerencsésnek, ugyanis a gyermeklelkű szuperhős 2022. április 1. helyett ugyanezen év november 4-én térhet vissza a mozikba.

Ami kifejezetten érdekes, hogy a Dwayne Johnson főszereplésével érkező Black Adam premierje maradt 2021. december 22-én, míg a már leforgatott The Suicide Squad továbbra is 2021. augusztus 6-án debütál majd James Gunn rendezésében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.