Hirdetés

Elhalasztották a The Walking Dead: World Beyond premierjét

|

Később láthatjuk majd a franchise következő sorozatát.

Hirdetés

Heteken belül debütál a The Walking Dead aktuális évadjának fináléja, amit az eredeti tervek szerint megszakítás nélkül követett volna a posztapokaliptikus világ eddig ismeretlen szegletét bemutató legújabb spinoff sorozat, azonban a Fargo következő évadjához hasonlóan a World Beyond premierjét is elhalasztották határozatlan időre.

Hirdetés

A koronavírus-járványt a filmipar is megsínyli, az elmúlt napokban megannyi készülő sorozat és film forgatását is berekesztették miatta. Habár a Fargóval ellentétben a The Walking Dead: World Beyond nevű spinoff sorozat már az utómunkálatok szakaszában járt, a fertőzés miatt folyamatosan bezáró vállalatok hatással voltak a sorozat befejezésére, ezért az AMC törölte az április 12-re tervezett indulást. A széria hivatalos oldalán közzétett bejegyzésből csak annyi derült ki, hogy a bemutatójára még az idén lehet számítani, de egyelőre nem tudni, mikor. 

Nem is olyan régen kiderült, hogy a zombidráma világában játszódó World Beyond kétévados limitált sorozat lesz, és a zombiapokalipszisben felnőtt tinédzserekre koncentrál, nagyjából egy évtizeddel a vírus elterjedése után. Mivel az aktuális helyzetre való tekintettel a stúdióknak rengeteg projektet jegelniük kellett, a Deadline elképzelhetőnek tartja, hogy át fognak menteni valamennyi elkészült vagy majdnem elkészült szériát az őszi szezonra - elvégre a határozatlan idejű leállások várhatóan alaposan felforgatják a terveket film- és sorozatfronton is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.